Találós kérdés

Kérdés:
Mi a közös az alábbi cégek alkalmazottaiban?
- British Airways
- MALÉV
- Sydney Buses

Válasz:
MINDEGYIKNEK EGYENKÉNT A KURVAANYJA!!!

Ömlik az eső, ezek a köcsögládák meg sztrájkolnak, de úgy, hogy az egész városban EGYETLENEGY busz nem jár!!! Nem is tudom hogy mentem vona dolgozni, ha nem lenne kocsink, és a Peri nem töltötte volna a fél napját azzal, hogy egyszer engem, egyszer Petit, egyszer meg Andreát hozza-vigye a vonatállomásra Bondi-ra. Persze az egész város összes utcája egy helyben áll...
A másik két vállalat proletárjainak meg van pofája KARÁCSONYKOR sztrájkolni, hogy a csórikámék ne tudjanak hazamenni a szeretteikhez úgy, hogy közben annyi pénzt keresnek mint a szemét!
Rohadjon meg az ilyen! Ha nem tetszik a meló, akkor húzzál haza anyádba, van másik 100 jelentkező a helyedre!!

Csók,
Miklóska :)

5 megjegyzés:

  1. Hát igen, a sztrájk egy nagyon nehéz kérdés közgazdaságilag. Mert ugye nem akarjuk, hogy a gonosz tőkések rabszolgatartó társadalmat hozzanak létre, de egyetértek azzal, hogy a következő 5 évben, ha nem történik valami a sztrájkokkal Europában, akkor Ázsia olyan messzire húz el tőlünk gazdaságilag, hogy maximum rockzenészeket tudunk majd értékesíteni...

    Miki, a felsorolásból kihagytad a MÁV-ot, akik gyakorlatilag egész évebn sztrájkolnak, csak néha ezt meg is hirdetik.

    Szerintem egyébként nem az alkalmazottak elsősorban a kártékonyan, hanem a szakszervezeti vezetők. Root of all Evil :)

    Ők hitetik el a mozdonyvezetőkkel, és a stewardesekkel, hogy igazából elképesztően különleges emberek, óriási különleges és pótolhatatlan szaktudással. És hogy persze pont kétszer annyi fizetést érdemelnének mint ma. És hogy ezért menjenek sztrájkolni, mert majd a gonosz tőkés beszarik, amikor összeomlik a birodalma, és rögtön emel majd, hogy téged (sőt TÉGED), te különlegesen értékes csodája a Földnek és Égnek, megtarthasson, mint mozdonyvezető. És persze a sztrák alatt se felejtsd el befizetni a szakszervezeti tagdíjat, amiből a feleségem S-mercijének utolsó részletét kifizetem, hogy végre indulhassunk a saját Spanyol kastélyunkba egy 6-8 hétre...

    Azt mondom a BA vezérigazgatója elég tökös volt a nyilatkozatával (amit persze a megegyezés óta leszedtek a BA.com-ról, mert annyira mégsem tökösek...). Nem tudom ki olvasta, összefoglalom:

    A BA-nél senki nem sztrájkol, mert tudjuk, hogy a cég nehéz gazdasági helyzetbe került, és ilyenkor az "együtt sírunk együtt nevetünk" mondásból az első rész az érvényes. Az Union Flyers szakszervezet stewardessei azonban mind sztrájkba mentek a szakszervezeti vezetőjük hazug felhívásai alapján. Hazudik, mikor azt mondja, kirúgunk embereket. Hazudik, mikor azt állítja csökkentjük a fizetéseket.
    A BA fedélzetén dolgozó emberek a mai napon pontosan kétszer annyit keresnek, mint a Virgin Atlantic hasonló beosztású személyzete. Mi ezt mégsem nem kívánjuk csökkenteni. Annyit kérünk ezért a pénzért, végezzék el a munkájukat.
    A BA stewardessi fizetése ma átlagosan 53 ezer font évente. Úgy vélem, ennek sokan örülnének ma Angliában, akik elvesztették állásukat. Kérem ezt gondolják át, és vegyék fel a munkát.
    Mert ha miattuk a cégünk csődbe megy, akkor ők is sorbaállhatnak a munkanélküli segélyért, ami nem 53 ezer font.

    Azzal, hogy a pasi kimondta, hogy 53 ezer fontot visz haza egy senior stewardess, gyakorlatilag egész angliát őellenük hangolta, mert ugye az átlagember ebből annyit lát: Baszki, ez elmutogtja, hogy hogy kell az arcodhoz szorítani a maszkot, és ezért kap évente 16 misit? És még sztrájkol is? Na a kurva anyját....

    És innentől van vesztes helyzetben a szakszervezet, mert nincs felé megértés. És láss csodát, a bíróság kb 1 nap múlva úgy ítélte, hogy a BA-nek joga van felvenni alkalmazottakat a sztrájkolók helyett. 1 órán belül mindenki felvette a munkát... az összes különleges, földöntúli képességekkel megáldott csodagyerek, oneandonly stewardess.

    Ennyi.
    Ezt kell csinálni.

    Good job, Andrew!

    Legközelebb meghívunk, ha a Gaskó kezd hasonlóban Magyaroszágon :)

    VálaszTörlés
  2. ....bocs a typokért.
    nem gépelem be mégegyszer, az biztos :)

    VálaszTörlés
  3. Miki for President, Zsombi for munkaügyi atyaúristen

    VálaszTörlés
  4. Ha jól emlékszem a Budapest Airport legutóbb annyit mondott, hogy terroristákkal nem tárgyalunk, és egy centit sem engedett. Nekem ez tetszetős... (A BA tulajdonképpen ugyanezt csinálta, csak kifinomultabban :)
    Akkor én asszem el is szaladok Maroubra-ra! :)

    VálaszTörlés
  5. Az a baj, hogy attól hogy nincs megértés egy szakszervezet illetve a sztrájkja iránt, még nincs vesztes helyzetben. Legalábbis itthon. Gaskóékat is egy emberként utálja az egész ország, amikor előjönnek az adjatok mindenkinek 200rugót dumával, mégis kedvükre szivatnak minket, amikor csak akarnak. Szerintem most is csak azért nem sztrájkolnak így karácsony előtt, mert a hideg elintézte helyettük, hogy ne járjanak a vonatok :)

    VálaszTörlés