Taj Burrow Balin

Na ez most friss info, az ausztrálok büszkesége, a jelenlegi világbajnok épp Balin pörgeti magát, hogy nehogy elaludjon a VB szünetében. Ez nem annyira érdekes, csak kirakok egy képet, hogy lássátok, hogy néz ki egy takeoff, ha a világbajnok csinálja:

A képaláírás: "Sends a ripple through your gut don't it? Notice the positioning just beneath the impending scoop. Exquisite" :)

Itt a teljes cikk: http://www.stabmag.com/jed/taj-burrow-on-his-mid-season-break/

9 megjegyzés:

  1. Ááááá kurva szar, már tök lecsúszott a hullámról, hát mit bodyboardozik itt ez a kis bohóc... Így csak az szörfözik, aki még nem nyert világbajnokságot, csak egy futamot belőle... :D :D

    VálaszTörlés
  2. WOW
    Meg akarok tanulni szörfözni! Hol és hogy kezdjem?

    Üdv,

    Vektorigo

    http://iranylondon.blog.hu

    VálaszTörlés
  3. Mikooly, te tudtad, hogy az Ausztral Tomod nem csak videokat csinal, de blogol is magyarul??? http://ausztraltom.blogspot.com/ Nagyon beteg!!!

    VálaszTörlés
  4. Nem tudtam, de most megnézem! :)

    VálaszTörlés
  5. Mikööly! Köszi a szörf tippeket :)
    már töröm a fejem, hogy mikor menjek a tengerpartra :)

    üdv

    Viktor

    VálaszTörlés
  6. Lesznek még nyaralós, szörfös bejegyzések Ázsiából? És mi lesz a másfélévesnyár utolsó harmadával? Vagy azt is elvitte az árvíz? Pedig engem érdekelne hogy sikerült a Sztálinvárosba való visszailleszkedés :)

    VálaszTörlés
  7. Lesznek még, csak most tényleg nem volt időm rá. Még vagy 5-6 bejegyzés van megírva, meg van sok fotó is. Kis türelmet kérek. Addig írj te! :)

    VálaszTörlés
  8. Mikike, én már nem bírom tovább. Átverve érzem magam.

    VálaszTörlés
  9. Jogos, át is voltál verve. De most kiraktam egy poszt, bár csak a nap felét, mert túl sok volt az írás meg a kép. De épp most csinálom a nap második felét is...

    VálaszTörlés