One night in Bangkok

9 nap múlva indulok Bangkokba, este 11-kor száll le a gépem. Foglaljak szállást, vagy majd csak lesz valahogy?
Hmm?

11 megjegyzés:

  1. Majd csak lesz valahogy! Ez életed legnagyobb kalandja!! Risztekpa!

    VálaszTörlés
  2. Ha este 11kor szállsz le, foglalj, vagy dupla áron fogják neked ugyanazt odaadni.

    És nyugodtan menj abba az utcába, amit mindenki ajánl (most nem jut eszembe a neve, de minden egyes fiatal abban az utcában száll meg Bangkokban, ha mondod, felismerem), nem egy Szentendre, tényleg csak fiatalok vanak, és tényleg jó dolgok törétnnek ott.

    Este 11kor viszont nem fogsz tudni alkudni az árakból, mert látják, hogy kurva fáradt vagy és csak egy szobát akarsz végre, és húzza a zsebed a sok della :)

    Szóval ha egy este Bangkok: foglalj. Ha másnap van időd, a királyi palotát nézd meg. Ne hallgass a helyiekre, a vöröslámpás negyed sokkal rosszabb, mint Siófok, pedig ugye az maga a pokol. Itthon sokkal szebb lányok vannak. Komolyan. A vöröslámpás negyed 30 évesen nem jó buli. Majd ha 65 éves NDK-s falfestő leszel. akkor te leszel a célcsoport.
    A királyi palota meg baszott szép. Ha el akarnak terelni, és azt mondják zárva van, és addig nézz meg mást, ne hidd el, mert nem zár be :) és a más meg nem szép.

    asszem van blogbejegyzésünk, olvasd el róla.

    VálaszTörlés
  3. Ja, és a hotelszobánál kérdezd meg, hogy van-e fali dugasz benne, mert velünk eljátszották, hogy az nincs, és mikor felcuccoltunk, akkor szóltak, hogy van olyan szoba, ahol van, de az feláras...
    Erre mondtam nekik, hogy az anyátok is feláras. És egy késsel elvágtam a légkondi vezetékét, majd visszavéstem a falat és azon töltöttük a kamerát meg a telefonokat.

    A kőműves nekik lesz feláras :)

    csá

    VálaszTörlés
  4. mégegy: ugye csak kis motors taxik vannak. Előre alkudd ki az árat, de csak a végén add oda a pénzt. És amit mondanak, annak a felénél kezdj max.
    Mi 200 batkáért egy napig körbejártuk az egész várost. De mindegyik úgy kezdi, hogy egy 15 perces út 300 batka.
    Nyugodtan fordulj el, és hagyd ott, százezer ilyen kis motoros riksa van. Mondjuk este 11-kor biztos óriási kartell van...

    Mi a FullMoon partira mentünk el 50 batért, s amikor visszafelé megállítottunk járműveket, mind kapásból 600-at mondott az 5 perces útra. És ha azt mondtuk 300, akkor továbbmentek. a rohadékok. Persze aztán a végén 200-ért jutottunk haza, de az ott nagyon kurva sok pénz...

    Minden baszott olcsó. Ha valaminek az árán nem kezdesz azonnal nevetni, mert nem viccesen olcsó, akkor tudod, hogy átbasztak :))))

    Egy "eredeti" Billabong naciért ne adj többet 3 dollárnál :) ha 6-ot adsz, akkor kérj kettőt :)

    Ja igen, az USA dollár ugyanugy fizetőeszköz, mint a baht. Ha dollárral fizetsz persze nehezebb alkudni, mert ugye sokat ér, és nincsenek centjeik visszaadni. De csak annyi batkát válts, amennyit elköltesz, mert máshol nem tudsz tőle megszabadulni. Szobadísznek, könyvjelzőnek, szuvenírnak persze jó.

    ennyi
    Jocc

    VálaszTörlés
  5. Miklóska!

    ÓÓÓvatosan az Ég szerelmére!

    Mindenképpen foglalj!

    VálaszTörlés
  6. Miklóska, ne hallgass olyanokra, akik már voltak ott! Ők nem tudnak élni!
    Foglalj egy csomagmegőrzőt, oszt neki az éjszakának! Minek a szoba??? Reggelre úgyis egy trafó ágyában ébredsz.

    VálaszTörlés
  7. Olyan még sosem volt, hogy sehogy sem lett!!
    Foglalj. Se fiatal, se edzésben nem vagy éjszakázásból.

    VálaszTörlés
  8. mennyi időd lesz ott?
    Mert napközben még jó buli a hajókázás is. Persze vannak turistahajók, de az nyilván szar, és tele van német szobafestőkkel. A legjobb, ha a helyi tömegközlekedési hajókra szállsz fel, és mész egy kicsit a folyón fel alá. Akkor átlátod az egész várost. Random szállj fel az első hajóra ami beérkezik a megállóba, mert a menetrendet megérteni nincs esélyed: nincs kint angolul természetesen. Amúgy kb minden hajó mindenhol megáll, mint itthon a 7es busz.

    Mi ha jól emlékszem 27 Forintnak megfelelő 5 batért utaztunk 2 órát fel-alá ketten Anitával... és mindent láttunk.
    Eléggé value for money :)))

    VálaszTörlés
  9. hi,

    az utca neve: Khaosan Road. Ez a fiatalos központ, kb mint itthon a ráday utca. Bárok, üzletek, pubok, klubok. Ha rám hallgatsz itt lax.

    és utánanéztem, nem 27 forint volt a kettőnk hajójegye, csak 18. Bocsi, már én is majdnem átvertelek...

    VálaszTörlés
  10. Hát egész meglepő pezsgést hozott komment-fronton ez a kis három soros bejegyzés, ennek nagyon örülök!
    Meg persze mégjobban örülök, hogy hasznos dolgok is vannak köztük, köszönet érte!
    Meg persze a hülyeségekért is köszi! :D

    VálaszTörlés