Pompás nap

Na, hát a tegnapi nap igazán pompásra sikeredett:
Reggel felkeltem, és megcsináltam a "házi" :D rám eső részét (a nagy részét amúgy Petike csinálta), ezzel megszűntetve a lelkiismeret-furdalást, amit a napok óta magam előtt tologatott feladat okozott.
Majd felhívtam az Alseasons-t (a pincér ügynökség), hogy adjanak melót, ők meg gyorsan regisztráltak is három eseményre a közeljövőben, az egyik ezek közül valami ausztrál foci döntő. Ott fogok a páholyban örömet okozni a dagadt milliomosoknak! :)
Ezután lementünk a partra, mert csodálatos napsütés, és meleg volt (most is az van), és frizbiztünk sokat, majd kimelegedvén ráeszméltünk, hogy a 17-18 fokos vízben simán fürdünk otthon is a Balcsiban szörfruha nélkül, úgyhogy vívtunk is egy óriási csatát a hullámokkal. A képeken nem igazán látszik, de nem véletlenül van kirakva a jól ismert Dangerous Shorebreak tábla a partra! :) Ezek után elmentünk bevásárolni, majd otthon főztünk egy, hmmm, "húsgombócokat sajttal bekevert paradicsomszósszal és makarónitésztával"-t. Igen, ez a neve, most már biztos.
Vannak fotók is, úgyhogy azokat is felteszem, ügyesen ebbe az albumba!

Peti hullámmal:

Peri óceánnal:

Na ezt érdemes közelről megnézni! :)

HÁNÉMÁ!! ASZISZI GÓLYA! AZT DÉLEN NINCS IS GÓLYA!!


Na írjatok ti is, mert én meg nem tudok semmit otthonról, mert lusták vagytok írni, én meg nem tudok semmit, mert lusták vagytok. Írni.

2 megjegyzés:

  1. Miki,

    az iskoláról oly keveset írsz. Milyenek a tanárok? És az osztálytársak? Fontos dolgokat tanítanak az életről? Házifeladatodat mindig megcsinálod-e? Megvetted az idei füzetcsomagot? :)))))
    Csá
    Jov

    VálaszTörlés
  2. Háát, nagyon érdekes. Kicsit nehéz kibírni, hogy nem mehetek akármikor pisilni, de azért jó. A kedvencem a föci, azt nagyon szeretem, nagyon! Tök érdekes, most tanultuk, hogy pl. a világnak vannak olyan tájai, ahol nemsokára ősz, majd tél lesz, és minden sötét, és lehangoló lesz, miközben itt süt a nap, és tombol a nyár! ;)

    VálaszTörlés