Melós - Szabotőr!

Felpakoltuk a sittet a kocsira zsákokban, de nem volt elég zsák. De mi ahelyett, hogy lógtunk volna, az üres papír cementes-zsákokat is megpakoltuk, amennyire lehetett. Aztán Lacibá elvitte a sok szart. Másnap jön vissza, és meséli, hogy VALAKIK felpakoltak egy csomó TÖK JÓ zsákot a kocsira, és ő meg majdnem kidobta őket. (A zsákokat mi raktuk a kocsira, gondoltuk hogy ha több mint három, 20 centis szakadás van rajtuk, akkor homokot nehezen viszünk benne - tévedtünk) Szóval hallom messziről, hogy húzza fel magát - ez általában 7 másodperc a gondolat elejétől a torka-szakadtából üvöltésig. Amit nem hallottam akkor, csak a többiek mesélték, hogy az ő magyarázata erre a jelenségre az volt, hogy valaki nyilvánvalóan SZABOTÁLJA a munkát!! :)) Mit is mondjak, nekem is azonnal ez az ésszerű magyarázat ugrana be elsőre! :) A szabotőr meg ugye nyilvánvalóan én volnák. Gondoltam hogy szükségem van egy kis üvöltésre, úgyhogy odamentem megbeszélni a dolgot, de a vihar 3 perc alatt el is ült, üvöltés nem volt, csak annyit mondott a szakadt zsákokra, hogy "jó az".
Hát így elolvasva nem túl érdekes történet ez, én mondom! :) De azért megérte leírni, hogy el ne felejtsem: 1986 szocialista töriórái után nemcsak hogy újra hallottam ezt a kifejezést, hanem még én voltam a hős is! Sári néni biztos büszke lenne rám! :))

2 megjegyzés:

  1. a hírre az auszrál dollár máris gyengült ma az Euroval szemben 1,3%-ot (csekkitáut). Miki ha így folytatod a szabotálást mire hazajösz, Ausztrália az afrikai országokhoz fordul majd élelmiszersegélyért...

    és mi tudjuk majd, hogy most te leszel a felelős ezért a válságért, és nem ŐK...

    VálaszTörlés