Kis színesek

Elhatároztam, hogy amikor nincs időm, akkor is kirakok néhány képet, hogy legyen kint valami érdekes. Max 4 képet tudok Picasa-val kidobálni egyszerre, úgyhogy most is négyet kaptok:

1. Kimondhatatlan nevű városrész (Igen, a City North az!):
2. Ezt egyszerűen KÖTELEZŐ lesz majd kipróbálnom. Ez konkrétan a kínai negyed bazár-utcájában van, a járókelőktől kb. 1,5 méterre fekszik a néni :)
3. Mégsem vagyunk egyedül, van élet a Földön kívül. A biciklistán láthatósági mellény van, bukósisak, a sávban közlekedik, és együtt áll a dugóban az autókkal. Ezek alapján egyértelmű, hogy ez csak egy UFO lehet! (köszi, tisztában vagyok vele, hogy mit jelent ez a rövidítés)
4. Egy igen-igen ritka Ibiscus Aquaeductus (csöves íbisz, angolul homeless bird) éppen a napi betevőt keresgéli a buszmegálló szemetesében. A japónak nem tetszik ez.
Posted by Picasa

7 megjegyzés:

  1. Miklós! Úgy érzem, a zárójeles megjegyzéseket elnézve, hogy eléggé erőteljesen magadból indultál ki! Hiszen a barátaid, ismerőseid,üzletfeleid, közelsem annyira szarkasztikusak,mint azt te gondoltad! :)
    A sok kép feltevése, vicces kis megjegyzésekkel remek ötlet amúgy.
    Én szívesen olvasnék vmi Miki-közelibbet is ugyanakkor! Hogy tulajdonképpen hogyan is vagy,ugye!

    puszi

    VálaszTörlés
  2. Hi Mikööly,

    látom sokat javult a helyi állafajokról az ismereted. A nindzsa szerintem meg azért néz ilyen ferde szemmel az ibiszre, mert azon gondolkozik, hogy hogyan kapja el és gyömöszölje a táskájába úgy, hogy te a kamerával ne vedd észre. Mert szerinte egy ilyen madárnak a lábosban van a helye :)))

    a városrész neve sem rossz. Nálam eddig a listát a hawaii király Kamehameha vezette, de mondjuk ott csak 12 betűből dolgozhatnak ugyebár...

    keep up the beat bro!

    VálaszTörlés
  3. Verus: 1. Nem 2. De 3. Köszi 4. Kedves, hogy gondolsz másokra ;)
    Joci: Nem kamera, hanem fényképezőgép!! :D
    Amúgy a Hawaii 12 betűs témáról nem is hallottam. Meg es nézem a wikipedián!

    VálaszTörlés
  4. Ez hawaii-n a lényeg... mármint k.. jó időn, a végtelenül kedves és mosolygós embereken, a gyönyörű szigeteken, és az azúrkék, hullámzó tengeren kívül ugyebár.
    Bizonyára észreveted, hogy mindennek olyan furi neve van ott... az indok pedig, hogy az ő abc-jük csak 12 betűből áll (a, e, i, o, u, h, k, l, m, n, p, w) iletve van még egy karakter a ', ami rövid kihagyást jelent... nem tudom, ez Európában betűnek minősülne-e. Szóval 12 betűből/hangból összehozni egy nyelvet nem kis dolog... that is the fun part of it....

    Aloha!

    ui.: kezdő hawaii nyelvlecke: http://www.geocities.com/TheTropics/Shores/6794/first101words2.html

    VálaszTörlés
  5. Hát hogy én ezt eddig nem tudtam! :) Köszi a felvilágosítást!

    VálaszTörlés
  6. Én is csatlakozom a Verushoz: "Én szívesen olvasnék vmi Miki-közelibbet is ugyanakkor! Hogy tulajdonképpen hogyan is vagy,ugye!"

    VálaszTörlés
  7. Ügyfelem az Ön és kedves Pali barátja tudtára kívánja hozni, hogy jogában és módjában áll gátat vetni a búvópatakokként csörgedező magán (one-on-one) információs áramlatoknak, és amennyiben a provokatív magatartás az Önök részéről tartós marad, ezt habozás nélkül meg is teszi.
    Üdvözlettel,
    Miköőly szóvivője

    VálaszTörlés