Conan update!

Szinte hihetetlen, de a kétkedőknek itt egy ma napvilágra került levél, ami ismét bizonyítja, hogy Conan a legkeményebb a világon, még ha álruhába bújik is! (klikk a képre)

8 megjegyzés:

  1. Az az érdekes, és azt nem vették észre az újságírók, hogy ha a fekete négyszöget csak pár milivel feljebb tolod a levélen, akkor az is kijön, hogy "I fuck you..."

    no comment... Svarci ettől még a legjobbfej oszták a földkerekségen, a RedBull-t kitaláló srác mellett. Nemrég néztünk meg a T2-t, és belegondolni, hogy ez az ember irányítja most a világ néhányadik legnagyobb gazdaságát (ha az USA államokat önállóknak vesszük, California dobogós), korábban meg műanyag puskákkal lövöldözött odavetített higanyemberekre egy forgó kamera előtt... beszarás.
    MENŐ

    VálaszTörlés
  2. Most, hogy par hete mar nyiltan is olvasom a blogodat (feliratkoztam a rendszeres olvasok koze), gondoltam en is elkezdek aktivan kommentelni, mert volt par bejegyzes, ami nagyon tetszett. Detti vagyok, a Visky Mate huga, o ajanlotta, hogyha tenyleg erdekel, hogy milyen az elet Ausztraliaban, akkor olvassam a blogodat. Ez volt augusztusban, es azota is ezt teszem. Nagyon tetszik, hogy ilyen laza stilusban irsz a mindennapi elmenyeidrol, mert igy sokkal kozelebb hozod hozzank a tavoli Ausztraliat (foleg, hogy en jelenleg Costa Ricaban elek). Go Miki, go!!!

    (Zsombi! Mikinek koszonhetoen akadtam ra a te fantasztikus azsiai beszamolodra, de azt majd a te oldaladon kommentelnem.)

    VálaszTörlés
  3. Hát köszi, örülök ha tetszik a blog! :) Te is írhatnál valamit Costa Rica-ról, mert sajnos a mi Costa Rica vs. Hawaii blogunkból csak Hawaii lett végül! :)

    VálaszTörlés
  4. Hey brokev7, köszi a "fantasztikus" jelzőt :)
    Mikööly,
    nincs kedved feltenni a Zsombi.com-ot a pajtás blogjaid közé, ha már én is agyonpromótálom a szörfös kalandjaid ? :)

    kössz
    Joc

    VálaszTörlés
  5. Igen, én is hiányoltam a Costa Ricas sztorikat a Hawai vs Costa Rica blogrol, meg csak az auto stoppos es cable jumperes postig jutottam, ezert meg nem derult ki szamomra, hogy miert nem jutottatok el CR-ig. De a Lostos kepek nagyon tutik voltak azt meg hozza tennem :))))) Meg a google statisztika is, hogy mennyien olvastak, kar hogy nem tudtam rola anno, es nem tudtam live-ba kovetni.

    Amugy nagyon felspanoltal a blogoddal, ezert en is elkezdtem egyet irni, nem is olyan regen. Itt lathatod: www.banankoztarsosag.blogspot.com
    En mar sokadik eve vagyok itt, ezert szamomra mar semmi sem olyan meglepo, de hat jobb kesobb, mint soha elve alapjan vagtam bele. Utolagos engedelmeddel felvettelek a pajtas blogok koze.

    A www.vilagutazok.com is az en oldalam, ott egyenlore meg csak egy CR-as tortenet van, ami olyan Zsombi stilusu, de remelhetoleg majd tobben kedvet kapnak hozza es kuldenek be cikket. Hehe.

    Zsombi, nekem is kitalalnal egy madar nevet? Vagy csak Ausztráliára specializalodtal? Varjal, inkabb a te blodogon teszem fel ezt a kerdest. :))))

    VálaszTörlés
  6. Juj, de nagyon egymásba szerettetek itt. :D Na, ebből a fényezésből is kimaradtam. :)

    VálaszTörlés
  7. Olvasni kéne szorgalmasan, nem lazsálni! :P

    VálaszTörlés