Rinya

Valami eszetlen mennyiségű fotót tudnék feltölteni, meg hozzá tartozó sok sok színes történet, de nyűgös vagyok, meg céltalan, meg borús, meg minden, úgyhogy inkább nem csinálok semmit! :) Majd ha elmúlik a hullámvölgy (semmilyen hullám nincs amúgy napok óta), akkor írok majd sokat.
Na cső.

4 megjegyzés:

  1. Mi ez a depi Mikooly? Igy kezded az uj evet? Na, eleg az onsajnalatbol! Ebbol nem elunk meg, inkabb tedd fel a kepeket es beszamolot hozza :))))

    VálaszTörlés
  2. Mikikém ne kelljen beülnöm az autóba és elvezetnem egész odáig, hogy fölképeljelek és elmondjam, milyen jó dolgod van!
    Egyébként értem én, hogy néha nehéz.
    A velős megmondásokat a Zsombinak hagyom ezúttal is. :) Csak annyit mondanék: majd lesz valahogy, olyan még sosem volt, hogy sehogy sem lett!
    :)
    Hát mosolyogj már, AZ ÉG SZERELMÉRE!

    VálaszTörlés
  3. Na, megmondom mi van:
    Neked van a legcukibb keresztlányod a világon, aki büfögésben, köpésben és fingásban méltó utódja őseinek. Egész nap röhög és magyaráz. A kajálást nagyon komolyan veszi, sátánni nézéssel és morajjal bütet, ha valaki hozzányúl a cumisüveghez (de már kanálból is eszik néhány napja). 10 centivel hosszabb, mint a kortársai, minden bizonnyal szupermodell válna belőle, ha az apjának nem lenne puskája és jó kapcsolatai különböző apácazárdákkal.
    Úgyhogy minden fasza.

    VálaszTörlés
  4. :))) Köszi a helyzetjelentést! Így már tényleg nincs semmi gáz! Amúgy ma voltam végre szörfözni, és minden eddiginél jobban ment, úgyhogy már helyreállt a világrend. :)

    VálaszTörlés