Életkép

Többször előfordult már, szerintem vicces: Petivel meg valami 3rd party-val beszélgetünk, angolul, nyilván. Aztán a vita közben kimegy a harmadik ember, a beszélgetés folytatódik. 5 perc múlva Peti: "Te, mi egymással miért angolul beszélgetünk?"
:)

8 megjegyzés:

  1. Igen, ez nekem is ismeros szitu :)))

    Ennel mar csak az a verzio jobb, amikor egy magyar van olyanokkal, akikrol nem sejti a nemzetiseguket, es hirtelen beszol valamit az anyanyelven, vagy elkaromkodja magat, es akkor valaki megszolal a tomegbol hogy: te is magyar vagy???

    VálaszTörlés
  2. Jajj, igen ez tökre durva!
    Meg amikor külföldön van az ember, ahol nem magyarul beszélnek, hanem külföldiül és mondjuk sorban áll és beszélget magyarul és kiderül, hogy a sorban mások is magyarok és értik,amit mondasz! Jajj az iszonyú ciki tud lenni! :))))

    VálaszTörlés
  3. Ha már meg lettem énekelve, Verusnak küldöm szeretettel az alábbi igaz történetet, kb 3 héttel ezelőttről:

    Peruval felszálltunk a buszra, hogy elmegyünk kirándulni, sajnos a buszt megfertőzték a GYEREKEK, és borzasztó létezésükkel és zsivajukkal zavarták a normális emberek létezését. Elkezdtük tromfolni egymást, hogy hogyan kezelnénk a helyzetet a szüleik helyében, a licitet én nyertem a "Kötőtűt szúrok a szemedbe mingyá, hogy legyen miért sírnod" kifejezéssel. Miután kiröhögtük magunkat, két megállóval később észrevettük, hogy az előttünk ülő idős házaspár ékes anyanyelvünkön beszélget, és elég furcsán néznek ránk... :D

    VálaszTörlés
  4. Jaj, ez nagyon jo volt!!!! :)))))) A licitet tenyleg te nyerted! :)))))))

    VálaszTörlés
  5. my story: az empire state bulding tetején állok, nézem a hangyákat alattunk az utcán mászkálni. Egyszercsak mellémfurakodik egy srác és rögtön vissza is fordul az épület belseje felé és vadul mosolyogni kezd, majd megszólal a hang: "mit üzensz a többieknek alsóberegszászpusztára?". Erre persze én is megfordulok, és belemoondom a kamerába a srác helyett: azt, hogy még a kibaszott empire state bulding tetején sem szabadul az ember a magyaroktól :)

    VálaszTörlés
  6. EZT NEM HISZEM EL!
    Tudtam, hogy túlságosan finom voltam...
    Na mindegy, legalább már tudjuk, hogy ez a kifinomult szint nem lesz elég. Ha értitek, hogy mondom.

    VálaszTörlés
  7. Én értem Verkám, értem.... :)
    most viszont gotta go, mert sales days van a Versace shopban a fashion streeten, és nem hagyhatom, hogy a sok földtúrónak ugyanolyan zakója legyen, mint nekem, most hogy már óccsó, így fel kell vásárolnom az egész készletet :)

    If YOU know what I mean...

    VálaszTörlés
  8. Bajod van a földtúrókkal, miszter irodai okostojás??
    ;)

    VálaszTörlés