They took my job!!

Hát sajna, ilyen ez a melós élet, egyik napról a másikra közölte Laci Bá, hogy most kevés a munka, és keddtől már ne menjünk. Lesz még később, nyugi, de lehet hogy csak karácsony után :(( Gyorsan mondtam is neki, hogy most van időm, úgyhogy gyorsan összedobhatok neki egy honlapot :) meglátjuk mi lesz belőle. Mindenesetre a világ nem dőlt össze, de a pénzügyi tervemet sajna nagyon megbolygatja ez kiesés (akár 1 hét, akár 1 hónap - reméljük több semmiképp se).
Most már értem, hogy a válság következtében kirúgott amerikaiak (februárban asszem több mint 600.000) min mehettek keresztül. Tényleg nagyon nehéz lehet azt elfogadni, hogy talán ugrott a Bali szörftúra! Tudom, hogy együttéreztek tik is velem!
Viccet félretéve, ez tényleg szar, de majd megoldom ügyessen, szombaton már megyek is a Sydney Universityre penszérkedni.
Na, hogy oldjam a borús hangulat, itt egy videjó a South Parkból, ami megmutatja, hogy reagáltak a kis falu lakói, amikor a jövőből jött idegenek túl alacsony munkabérükkel kiszorították őket a piacról:

9 megjegyzés:

  1. Kedves Olvasók!

    Sajnos, hosszas reklamálás után sem kaptam belepiszkítási jogot Mikike blogjába, pedig csak egy poszttal akartam gyarapítani blogja fantasztikus bejegyzéseinek sorát, azt is csak azért, hogy megkíméljem őt a kínos megjegyzésektől mely szerint nem ildomos magától a szerzőtől egy ilyen post publikálása.
    Mivel azonban lehet, hogy kiskedvencünknek le kell mondania Baliba tervezett szörftúrájáról (vagy nem, vagy nem is tervezete, vagy... - a lényeg szempontjából ez lényegtelen (: ), eljött az idő, hogy a mélyen tisztelt olvasóközösséget megkérjem, hogy lelki támogatással segítsék sajnálatra méltó, már-már szenvedő elvbarátunkat azzal, hogy csatlakoznak az alábbi linket található csoporthoz:
    http://www.facebook.com/home.php?#/pages/Mikooly/148476065204

    Köszönöm.
    Akik ezt már megtették, azoknak pedig külön köszönet, hiszen nélkülük, lehet, hogy már ez a blog sem az volna, ami. :)

    VálaszTörlés
  2. ...jajjj, hát milyen gonoszak is ŐK!

    Mikike! Semmi ok a kétségbeesésre! Tudod, majd lesz valahogy... :) (és minden amit most ide nem írok be, megtalálható a modoroson,nyilván)
    Egyet ne felejts el: az alkohol megoldás a problémákra!

    VálaszTörlés
  3. Akkor ezek szerint elkeszult a medence? Varjuk, az ilyen volt es ilyen lett kepeket :)))

    VálaszTörlés
  4. Szólj, ha küldjünk csomagot!
    ;-)
    Rengeteg plusz egy pussz
    D

    VálaszTörlés
  5. Na, jóvan, elég volt a bolondozásból! Toljad haza a seggedet, mert a többiek belehalnak a melóba, amit helyetted csinálnak! Fogytam 6 kilot 2 hét alatt.
    Az időjárás se olyan vészes, pl ma nincs köd. (Tegnap akkora köd volt, hogy az M1-esen 60 autó ból építettek balesetet Zsámbéknál.)
    Majd még írok, de most rohanok 3 óra múlva kezdődik a Lina esküvője és még le kell érnem Tihanyba.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Keresztpapi!
    ha nincs mit dolgoznod, akkor gyere haza! segítenél apunak a munkában és akkor látnám néha.
    hallottam egy közmondást S.Ivi bácsitól, amit még nem értek, de apu szerint fontos:
    "messziről jött ember azt kur, akit akar"
    Pápá

    VálaszTörlés
  7. Kedves Hanga!
    Látom, nagyon jól megy már a számítógépezés, bár ilyen apukával ez nem csoda! :) Mondd meg Apukádnak, hogy ez nem fontos, a munkát ne vegye olyan komolyan, viszont gratulálj neki a nevemben is, hogy így vigyáz az alakjára! :D
    Kereszt-nejemnek add át a sok boldogság kívánalmaimat, gratulálok neki, nem is tudtam hogy házasodik!!
    Megyek majd haza ügyesen, de még nem most. Majd márczius 27-én!
    Na puszi, vigyázz magadra, és ne ülj egész nap előtt a gép előtt, még a végén Apud téged is beállít a csatasorba rendszert-integrálni! :D Inkább menj ki a szabadba a ködbe, ilyenkor tök jól lehet Karib-tenger kalózaisat játszani! :D

    VálaszTörlés
  8. Norb: csa Mickey, az uj s13e10es reszben is van ez a nagyszeru resz! dehat gondolom mar lattad, azert tetszenek ujra a soutparkok...:))

    VálaszTörlés